skivakanties-tsjechie         

Aanbiedingen: het grootste aanbod wintersportreizen naar Tsjechie

Jaarlijks trekken ruim een miljoen Nederlanders voor een sneeuwvakantie de bergen in. Oostenrijk is al jaren wintersportland nummer 1, maar steeds meer Nederlanders ontdekken TsjechiŽ als goedkoper alternatief. Voor een overzicht van skivakanties en wintersportreizen naar Tsjechie kijkt u hier.

TsjechiŽ is nog een relatief klein land op de Nederlandse sneeuwmarkt, maar het zit in de lift. Vorig jaar steeg de populariteit opnieuw. Hoewel het niet meer spotgoedkoop is, ben je nog steeds maar weinig geld kwijt aan eten en accommodatie. Bovendien ligt het op een redelijke rij-afstand, je hoeft alleen Duitsland door.

De belangrijkste Tsjechische skigebieden zijn het Reuzengebergte in het noordoosten en het Boheemse Woud tegen de Duitse grens. De skivoorzieningen zijn iets primitiever dan die in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar je kunt er prima ski's of snowboards huren. En Tsjechen houden wel van een biertje, dus er is ook gezellige aprŤs-ski. Voor meer informatie over skigebieden in Tsjechie klikt u hier.

Tenslotte vindt u onder het onderdeel links een handig overzicht met links naar tal van andere websites met betrekking tot skivakanties Tsjechie. Wij wensen u veel plezier en hopen u snel te mogen verwelkomen in Tsjechie!Camelot Wintersportvakanties

Vrij Uit Wintersport